2009-02-11

Україна. На Сумщині буде створено довгострокову програму по зменшенню впливу нафтогазовидобувної галузі на екосистему області

Таке рішення прийнято на нараді щодо екологічних проблем при роботі нафтогазовидобувної галузі на Сумщині. Заступник голови правління ВАТ "Укрнафта" Володимир ТРОЦЕНКО, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр АНДРОНОВ, представники місцевих органів влади, правління НГВУ "Охтирканафтогаз", фахівці держуправління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області разом вирішували, як мінімізувати вплив діяльності галузі на екологію області.

Присутні на засіданні зосередили, зокрема, увагу на питаннях наявності та отримання необхідних дозвільних документів, ведення моніторингу, надання звітності, якості проектних та нормативних документів, тощо.

За результатами наради були прийняті рішення щодо розробки довгострокових програм по покращанню стану та зменшенню впливу на навколишнє природне середовище, перегляду існуючих програм та розробки Комплексної програми моніторингу, впровадження дієвої системи захисту навколишнього середовища в підрозділах ВАТ "Укрнафта".

Сумська облдержадміністрація