2016-04-26

У ПАТ «Укрнафта» розпочався процес реструктуризації

У центральному офісі ПАТ «Укрнафта» розпочався процес реструктуризації з метою підвищення ефективності роботи компанії і оптимізації організаційних процесів. «Укрнафта» фокусується на створенні сучасної системи управління, яка буде відповідати європейським стандартам. Нова структура націлена на поліпшення ефективності управління компанією. Це допоможе спростити організаційну систему і поліпшити взаємодію всередині компанії.

Рішення було прийнято після аналізу всіх організаційних процесів. Існуюча модель управління не відповідає сучасним вимогам: відсутня чітка схема взаємодії між підрозділами, що призводить до дублювання певних функцій і обов'язків. Зміни торкнуться насамперед підрозділів апарату управління, пов'язаних із видобутком і переробкою вуглеводнів, системи закупівель, охорони праці, тощо. Згодом зміни торкнуться всіх структурних підрозділів ПАТ «Укрнафта».

Ці зміни дозволять «Укрнафті» стати сильною і конкурентною компанією, підвищити ефективність і мотивацію персоналу. Реструктуризація спрямована на викорінення бюрократії, модернізацію процесів, що своєю чергою скоротить кількість неефективних операцій, підвищить швидкість взаємодії команди і прийняття рішень. Також зміни передбачають заохочення ініціатив співробітників і впровадження нової системи матеріальних і нематеріальних винагород, заснованих на результатах роботи кожного співробітника.

Марк Роллінс, Голова Правління ПАТ «Укрнафта»: «Зміни торкнуться всіх підрозділів центрального офісу. Вони безсумнівно дозволять «Укрнафті» вийти на новий рівень. Деякі скорочення будуть неминучі, що призведе до зменшення штату. Своєю чергою ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного співробітника і гідну компенсацію у повній відповідності з українським законодавством і колективним договором».

За додатковою інформацією звертайтеся в прес-службу за тел: +38 044 239 14 93