2016-04-26

26-28 квітня 2016 р. відбудеться Міжнародний екологчний форум «Довкілля для України»

26 квітня 2016  за участі Міністерства екології та природних ресурсів України відкривається Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України». 

У Форумі візьмуть участь  представники  Національної академії аграрних наук України, Державної  екологічної  академії  післядипломної освіти та управління, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів України, установ природо-заповідного фонду Мінприроди,  профільних закладів науки і освіти, громадських організацій, фахівці та науковці заінтересованих організацій та установ.

Як показала практика, щорічне проведення цього заходу сприяє захисту і відтворенню довкілля, забезпеченню техногенно-екологічної безпеки, створенню ефективних механізмів гармонізації життєдіяльності суспільства у навколишньому природному середовищі. Форум також допомагає підтримувати прямий діалог учасників з представниками Міністерства екології та природних ресурсів України, а також посадовими особами з інших міністерств та відомств і громадськістю з питань ефективності впровадження державної екологічної політики.

Детально з програмою Форуму можна ознайомитись за посиланням http://xn--b1adteao7j4b.xn--j1amh/download/program_ua.pdf.

Час проведення заходу: 10.00 _18.00.

Місце проведення: м. Київ, Броварський проспект 15, Міжнародний  виставковий центр, павільйон №1. 

Форум проходитиме по 28 квітня 2016 року.