2016-04-26

Голова Профспілки геологів Іван Бакулей відвідав із робочим візитом ДП «Укрнаукагеоцентр»

5-6 квітня 2016 р. новообраний голова Профспілки працівників геології, геодезії та картографії України, яка входить до Федерації професійних спілок України, Іван Бакулей та колишній голова Віктор Супрун відвідали з робочим візитом м. Полтава та ДП «Укрнаукагеоцентр». 

Під час зустрічі з колективом підприємства І. Бакулей розповів про структуру профспілки, стан геологічної галузі, відмітив занепад деяких геологорозвідувальних підприємств, скорочення штатів, заборгованість із зарплатні тощо. Також голова профспілки відзначив ДП «Укрнаукагеоцентр» як одне з галузевих підприємств, на якому вдалось зберегти кістяк колективу, своєчасно виплачувати зарплату, уникнути податкової заборгованості, сплачувати профспілкові внески. І. Бакулей подякував керівникові підприємства Петру Сергійовичу Голубу за його невтомну працю та вручив медаль за співпрацю й активну участь і підтримку профспілкового руху. 

У свою чергу, Петро Голуб відзначив, що на таке визнання заслуговує весь колектив підприємства та запевнив, що особисто разом з керівництвом НАК «Надра України» докладе всіх зусиль задля збереження стабільності на підприємстві.