2021-11-12

Свердловину №716 Пролетарська буде запущено до кінця року

«Перша українська газонафтова компанія» планує до кінця року пробурити та ввести в експлуатацію свердловину №716 на Пролетарському родовищі у Дніпропетровській області. Про це повідомляє ExPro

В компанії відзначили, проєктна глибина свердловини 3000 м. Очікувані обсяги видобутку природного газу становлять від 80 до 100 тис куб м на добу. Буріння проводиметься за допомогою бурового станка К-200 вантажопідйомністю 200 тонн, яким оперує Полтавська бурова компанія.

«Буріння буде проводитися безамбарним методом на розчині з вуглеводневою основою та технологією осушення з подальшим вивезенням шламу, що максимально зменшує вплив робіт на навколишнє середовище», – зазначив Олександр Кашуба, Директор ТОВ «Перша українська газонафтова компанія».

Облаштування свердловини відбулося на території в 2,0 га, після проведення необхідних робіт площа експлуатаційних споруд та під’їзних доріг складе 1,5 га.

Нагадаємо, у вересні цього року, компанія успішно провела капремонт свердловини №711 на Пролетарському родовищі, застосувавши сучасні технології та якісні матеріали.