2013-04-05

Привітання Міністра Олега Проскурякова з Днем Геолога

Шановні колеги!


З нагоди професійного свята працівників геології, геодезії та картографії – Дня геолога щиро вітаю всіх, хто обрав нелегку, але мужню і надзвичайно потрібну професію.

Саме працівники геологічної галузі причетні до втілення в життя найбільш амбітних програм нашої держави, однією з яких є розвиток мінерально-сировинної бази України. Саме раціональне використання надр, що є вимогою сьогодення, збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь, глибокі наукові дослідження та геологічне прогнозування є запорукою стабільності економіки, безпеки і розквіту нашої держави.

Переконаний, що завдяки Вашій наполегливій праці Україна матиме авторитет серед країн світу, забезпечить лідерство в розвитку мінерально-сировинної бази на основі найновіших технологій, достаток і стабільність на довгі роки.

Щиро бажаю всім геологам, геодезистам, картографам, усім працівникам, які самовіддано трудяться, освоюючи надра нашої рідної землі, щоденних успіхів, доброго здоров’я, щастя в родинах, оптимізму і натхнення!

Нехай у Ваших родинах панує мир і злагода, а людська любов і повага стануть найвищою оцінкою і винагородою за працю на благо України!

З повагою

Міністр О.А. Проскуряков

Міністерство екології та природних ресурсів України