2021-08-16

Опубліковано відеолекції «Охорона диких тварин при дорожніх інвестиціях»

На сайті ГО "Українська природоохоронна група" (UNCG) повідомляється про те, що на YouTube-каналі організації з'явилися відеолекції «Охорона диких тварин при дорожніх інвестиціях» за темами посібників, підготовлених експертами з Польщі, які допомагають ефективно оцінювавати вплив на біорізноманіття різних видів діяльності. До відео додані субтитри. 

Саму серію перекладів посібників раніше було опубліковано на сайті організації. Посилання на лекції та посібники містяться на сайті. 

Як зазначається в повідомленні, посібники та лекції можуть бути корисними зокрема при плануванні розвитку інфраструктури в гірських районах та при проектуванні доріг. 

Переклад публікацій здійснено у рамках польсько-українського проекту «Запобіган ня шкідливому впливу планованої діяльності на біорізноманіття територій мережі Емеральд в Україні завдяки участі в процедурах оцінки впливу на довкілля (ОВД)»,що реалізується Фундацією Природна Спадщина (Fundacja Dziedzictwo Przyrodnicze) та Українською природоохоронною групою. Проект співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».