2021-03-15

Олену Семич призначено директором з персоналу, соціального розвитку та екології ДТЕК

Виконавчий директор ДТЕК Енерго Олена Семич призначена директором з персоналу, соціального розвитку та екології ДТЕК. Це нова посада, поява якої стала результатом трансформації Групи ДТЕК згідно з Новою стратегією розвитку до 2030 року. Про це повідомляється на сайті ДТЕК. 

«ДТЕК трансформує свій бізнес, щоб відповідати актуальним запитам суспільства. Компанія відповідально ставиться до впливу своєї виробничої діяльності на клімат і навколишнє середовище, а також піклується про якість життя майбутніх поколінь. Такий підхід застосовується по всьому ланцюжку створення цінностей і на всіх рівнях управління бізнесом. На новій посаді Олена Семич відповідатиме за управління персоналом, соціальний розвиток і екологію. Всі ці напрямки є частиною нашої ESG стратегії і нашими ключовими пріоритетами в трансформації бізнесу», – прокоментував виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

«Зусилля ДТЕК у сфері сталого розвитку спрямовані на зменшення впливу на клімат і навколишнє середовище, раціональне використання ресурсів, турботу про здоров'я персоналу, відкритий соціальний діалог із суспільством і працівниками. Призначення на цю посаду для мене – мотивуючий виклик, який дозволяє мені задіяти весь свій досвід і знання для вирішення нових завдань», – сказала Олена Семич.