2021-02-17

Олег Толмачев очолив напрямок з видобутку вуглеводнів у Нафтогазі

Олега Толмачева, що має понад 20 років досвіду у видобутку вуглеводнів у Північній Америці, призначено заступником директора дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування» з питань видобування. Про це повідомляється на сайті УГВ. 

Наголошується, що завдання нового заступника директора – впровадити в Україні практики та технології, які дадуть змогу підвищити ефективність видобутку на діючих родовищах із оптимальними фінансовими показниками. 

Олег Толмачев отримав вищу освіту в університеті штату Оклахома, США, за фахом нафтова інженерія. Потім працював у таких газодобувних компаніях у США, як BP America, Chesapeake Energy, EnCana Oil & Gas USA, Eclipse Resources і Montage Resources, де обіймав посади інженера з видобутку й освоєння, віцепрезидента і старшого віцепрезидента, виконавчого віцепрезидента й операційного директора. Він очолював високотехнологічні проєкти з розробки великих родовищ у Північній Америці з покладами газу та газоконденсату як у традиційних колекторах (East Texas Deep Bossier), так і щільних породах (Utica, Haynesville, Barnett, Marcellus, Granite Wash). Серед його обов’язків було підвищення економічної ефективності проєктів, формування й керування мультифункціональними командами (геологія, розробка, буріння, видобуток, підготовка та переробка вуглеводнів).