2015-09-29

Наглядова Рада ПАТ «Укрнафта» затвердила умови трудового контракту з Марком Роллінсом

Наглядова Рада ПАТ «Укрнафта» затвердила умови трудового контракту з Марком Роллінсом, а також уповноважила Голову Наглядової Ради Андрія Коболєва на його підписання. Після закінчення засідання Марк Роллінс і Андрій Коболєв підписали трудовий контракт. Це фінальний крок в процесі працевлаштування пана Роллінса. Перед ним поставлені серйозні завдання, в тому числі погашення заборгованності перед державним бюджетом та поліпшення економічного стану ПАТ «Укрнафта».

Пан Роллінс вже провів кілька зустрічей з керівництвом компанії, обговорив пріоритетні напрямки і представив своє бачення її розвитку. «Моя головна мета на цій посаді — сприяти ефективній роботі ПАТ«Укрнафта». Зараз необхідно зупинити негативні тенденції, стабілізувати ситуацію та залучити інвестиції в український нафтовидобуток », — прокоментував своє призначення Марк Роллінс.

Новий Голова Правління є професіоналом в нафтогазовій галузі, загальний досвід роботи на керівних посадах перевищує 25 років. До приходу в ПАТ «Укрнафта» він працював у провідних нафтогазових компаніях, таких як Shell та BG Group. Марк Роллінс має ступінь магістра з математики Кембриджського університету і доктора технічних наук Оксфордського університету.