2016-01-26

Нафтогаз оголосив пошук кандидатів на посади керівників напрямів ризик-менеджменту та комплаєнсу

НАК «Нафтогаз України» оголосила про початок відбору кандидатів на посади керівників напрямів ризик-менеджменту та комплаєнсу. Це нові посади, які з’являться у компанії в рамках реформування системи корпоративного управління. Призначення керівників означених напрямів буде здійснювати наглядова рада Нафтогазу за результатами розгляду надісланих резюме.

Серед вимог до кандидатів – не менш, ніж п’ятирічний досвід роботи на керівних посадах відповідного професійного спрямування в провідних українських або міжнародних холдингах. Перевагою буде наявність ступеню MBA, діючого сертифікату CFA, диплому АССА та подібних.
Більш докладно з вимогами до кандидатів можна ознайомитися за посиланнями: керівник з питань управління ризиками, керівник з питань комплаєнсу.

«Залучення досвідчених фахівців на посади керівників напрямів ризик-менеджменту та комплаєнсу прискорить перетворення Нафтогазу на сучасну європейську компанію, яка зможе успішно працювати як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках», – зазначив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

В 2015 році уряд розпочав реформу корпоративного управління в Нафтогазі згідно з принципами ОЕСР по корпоративному управлінню на державних підприємствах.