2015-06-16

Нафтогаз оголошує відкриті торги на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр

НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр (10 лотів), а саме: проведення лабораторних петрофізичних, геохімічних, електрометричних, акустичних досліджень кернів свердловин та площ, оцінки перспектив нафтогазоносностих ділянок, підготовки цифрових каротажних діаграм з пріоритетних нафтогазоперспективних об’єктів, розробки методики геолого-економічної оцінки нетрадиційних джерел вуглеводнів (сланцевий газ) компанії та інших.

Основними завданнями, які мають бути реалізовані, є роботи з геологічного вивчення надр, а саме: лабораторні петрофізичні, геохімічні, електрометричні, акустичні та інші дослідження кернів свердловин Руновщинської та інших площ; оцінка перспектив нафтогазоносності Писарівської ліцензійної ділянки; побудова комплексної геофізичної моделі геологічного середовища Полтавського мегаблоку Дніпровсько-Донецької западини; підготовка цифрових каротажних діаграм пріоритетних нафтогазоперспективних об’єктів компанії та прилеглих територій; оцінка освоєння нетрадиційних ресурсів вуглеводнів в межах Південно-Ямпільсько-Дронівської, Суходольської, Стельмахівської та Будищансько-Чутівської ліцензійних ділянок компанії в Східному нафтогазоносному регіоні України; розробка методики геолого-економічної оцінки нетрадиційних джерел вуглеводнів (сланцевий газ).

Очікувана вартість закупівлі становить 35,3 млн грн.

Строк надання послуг – до 31 грудня 2016 року з дати підписання договорів. Нафтогаз має намір шляхом проведення відкритих конкурсних торгів визначити підрядника, що надаватиме якісні роботи на найбільш конкурентних умовах.

До участі у торгах запрошуються вітчизняні та іноземні учасники. Вони повинні відповідати кваліфікаційним критеріям, мати професійне обладнання, працівників відповідної кваліфікації та документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів.
Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів – 16 липня 2015 року.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі Уповноваженого органу «Державні закупівлі» за адресою в мережі Інтернет http://www.tender.me.gov.ua, оголошення № 148138, ВДЗ № 273(16.06.2015) від 16.06.2015.

За довідками з технічних питань можна звертатися за тел. (044) 586 37 50, щодо проведення торгів та отримання документації конкурсних торгів – тел. (044) 586 37 68.

Довідка:

Нафтогаз має спеціальні дозволи на користування надрами та родовищами нафти і газу на 9 ділянках. Ці площі розташовані в Полтавській, Луганській областях та на шельфі Чорного моря.