2017-12-11

На руднику "Суха Балка" призначено збори акціонерів

27 грудня 2017 р. ПАТ "ЄВРАЗ Суха Балка" проведе збори акціонерів. Основне питання порядку денного – приведення назви підприємства у відповідність зі структурою власності. Як відомо, у березні поточного року група DCH Олександра Ярославського придбала рудник Суха Балка і займається його розвитком. Відповідно, виникла необхідність синхронізувати найменування підприємства з нинішніми умовами господарювання.

Акціонерам буде запропоновано проголосувати за назву ПРАТ "Суха Балка". З огляду на понад 100-річну історію підприємства, нове найменування є логічним і забезпечує збереження його історичних коренів.

Довідка. Рудник "Суха Балка" – одне з провідних українських підприємств з видобутку залізної руди підземним способом. До його складу входять видобувні шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе. Зараз підприємство забезпечує виробництво понад 3 млн тонн аглоруди на рік. Вміст заліза в товарній руді варіюється в межах 56-59%. Крім багатих залізних руд, в полях шахт є значні запаси магнетитових кварцитів, забезпеченість якими сягає кількох сотень років розробки.