2016-04-04

Національний секретаріат ЕІТІ в Україні шукає компанію-консультанта для підготовки Звіту ІПВГ за 2014 рік

 Міненерговугілля за підтримки Світового банку оголошує конкурс на незалежного адміністратора для підготовки Звіту Ініціативи прозорості у видобувних галузях за 2014 рік.

 До участі у конкурсі запрошуються компанії, які мають фаховий досвід та сертифікати незалежних організацій у сфері бухобліку, аудиту та фінанасового аналізу, а також штат кваліфікованих працівників з досвідом роботи у гірничодобувному секторах, а також сфері видобутку нафти та газу.
 
Обрана компанія надаватиме консультаційні послуги та виконуватиме завдання, які включають:
-      Проведення попереднього дослідження нафтогазового та гірничодобувного секторів для інформування БГЗО щодо охоплення Звіту ІПВГ за 2014 рік.
-      Підготовку Початкового звіту.
-      Надання консультаційних послуги державним установам та компаніям щодо заповнення необхідних форм розкриття інформації.
-      Збір даних  та підготовка Звіту зі звірки.
-      Підготовка Звіту ІПВГ за 2014 рік відповідно до Стандарту ІПВГ.
 
Оплата послуг компанії провадиться за рахунок частини Гранту для платежів за консультаційні послуги у рамках Проекту підтримки процесу забезпечення реалізації Ініціативи прозорості видобувних галузей, Грант № TF0A1759.
 
Для участі у конкурсі ознайомтеся із детальним переліком вимог до кандидатів та переліком основних завдань проекту за посиланням.
 
Для участі у відборі звертайтеся:
 
Міністерство енергетики та вугільної промисловості
Київ, Україна
Вул. Б.Хмельницького, 4, к. 355
Phone: +380442063695
Email [email protected]
До уваги Вікторії Базь

У темі листа обов’язково вказуйте «Незалежний адміністратор для підготовки Звіту ІПВГ України за 2014 рік».