2016-11-04

Лічильна комісія оприлюднила офіційні результати інтернет-голосування за склад нової ГР при Мінприроди

28 жовтня завершилося рейтингове інтернет-голосування за склад нової Громадської ради при Мінприроди. Лічильна комісія, обрана 27 жовтня учасниками Установчих зборів, опрацювала дані електронного протоколу та надала для публікації на офіційному сайті Мінприроди остаточні результати голосування.

За результатами електронного голосування було обрано 35 кандидатів до Громадської ради при Мінприроди, які набрали найбільшу кількість голосів.  Загалом у рейтинговому голосуванні взяло участь 43 представника інститутів громадянського суспільства. Зі списком переможців (список укладено згідно рейтингу кандидатів за результатами електронного голосування) ознайомитися тут.

За даними сервісу Google Analytics у голосуванні прийняли участь відвідувачі зі всіх регіонів України, при цьому понад 60% відвідувачів сторінки інтернет­ голосування були з міста Київ. У голосуванні взяло 4214 осіб.

Нагадаємо, рейтингове Інтернет­голосування проводилось на офіційному веб­сайті Міністерства екології та природних ресурсів України (Мінприроди) з 16:00, 27 жовтня до 16:00, 28 жовтня 2016 року.

Для проведення голосування Міністерством екології та природних ресурсів України (Мінприроди) було використане програмне забезпечення надане ГО “Електронна демократія”.