2021-04-16

Глобальна технологічна конференція з LPG відбудеться в грудні в Дубаї

Глобальна технологічна конференція (GTC), яка проводиться Всесвітньою асоціацією скрапленого газу (WLPGA), пройде 6 грудня 2021 року в Дубаї. 

Основна мета GTC, яка буде проведена в рамках Тижня зрідженого вуглеводневого газу (LPG Week), - продемонструвати найбільш інноваційні та оригінальні технологічні ідеї, а також інші розробки, які можуть створити нові можливості для індустрії зрідженого вуглеводневого газу (ЗВГ).

Ключовими розділами GTC2021 будуть виробництво; дистриб'юторські і маркетингові компанії; обладнання для зберігання, вантажно-розвантажувальних робіт і розподілу; рішення в області інновацій і діджіталізаціі; інжиніринг та управління проектами; автогазовий обладнання; побутова техніка; ЗМІ і консалтинг.

Тиждень зрідженого нафтового газу пройде під девізом «Енергія завтрашнього дня» одночасно зі всесвітньої виставкою Expo 2020. Це дозволить учасникам галузевого заходу стати частиною ексклюзивної глобальної платформи для економічного і культурного обміну.

Вибір Дубай в якості місця проведення GTC2021 не випадковий. Чотири з десяти найбільших виробників ЗВГ в світі розташовані на Близькому Сході.

Цей регіон є третім за значимістю в сфері виробництва зрідженого нафтового газу в світі після Північної Америки та Азії. При цьому Саудівська Аравія є четвертим за величиною споживачем ЗВГ в світі. 

Попередні GTC проходили в Чикаго, Сеулі, Мадриді, Досі, Балі, Лондоні, Майамі, Сінгапурі, Флоренції, Марракеші, Х'юстоні, Амстердамі збирали понад 200 делегатів.