2021-06-15

Endevour поставить УГВ запчастини бурильних машин

Сервісна компанія Endevour перемогла в тендері АТ «УкрГазВидобування» на поставку запасних частин до обладнання бурильних машин вартістю 8,9 млн грн. Про це повідомляє ExPro із посиланням на повідомлення в системі Prozorro. 

В тендері брали участь дві компанії: ТОВ «Ендейвер» та ДП «НьюТек Юкрейн». Остання поступилася переможцю з пропозицією на 30 тис грн вищою. Термін постачання товару передбачений протягом 150 календарних днів з дати укладання договору, (не пізніше 31 грудня 2021 року). Місце призначення та доставки: склад філії БУ «Укрбургаз» у м. Красноград, Харківської області.

Предмет закупівлі включає в себе 43 найменування запчастин обсягом 1537 одиниць, до обладнання для оперативного контролю за траєкторією свердловини типу Magnetic Multi Shot (ММТ), виробника «National Oilwell Varco Wellbore Technologies» (NOV), США.

Тож в компанії зазначили, що разом з NOV Ендейвер продовжує впроваджувати ефективні технології та відкривати нові можливості в бурінні. MMT надає інклінометричну інформацію про траєкторію стовбура свердловини і може бути спущений в будь-який момент під час буріння або перед черговим рейсовим підйомом. Що дає змогу оперативно робити будь-які корекції траєкторії профілю стовбура свердловини, забезпечуючи значну економію часу та вартості виконання робіт. Укргазвидобування успішно використовує обладнання такого типу з 2018 р, зазначили в Endevour.