2018-11-20

ДП «Укрнаукагеоцентр» завжди буде надійним підрядником для АТ «Укргазвидобування»

15 листопада 2018 року на конференцію в Полтавському національному технічному університеті ім. Ю. Кондратюка державна газовидобувна компанія АТ «Укргазвидобування», як одного з найбільших підрядників у сфері надання геологічних послуг та дослідження свердловин, запросило ДП «Укрнаукагеоцентр» НАК «Надра України».

Під час конференції керівники АТ «Укргазвидобування» розповідали про поточний стан справ та інформували про стратегію подальшого розвитку в рамках виконання «Програми 20/20».

— Хочу наголосити на необхідності розширення співпраці між АТ «Укргазвидобування» та ДП «Укрнаукагеоцентр». Адже наше підприємство володіє первинною геолого-геофізичною інформацією, керном і —найголовніше — досвідом відкриття майже всіх родовищ, на яких зараз працює як АТ «Укргазвидобування» так і інші видобувні компанії. Саме геологи, які мають досвід в проведенні геологорозвідувальних робіт на нафту і газ разом з геологами видобувних підприємств, використовуючи сучасні технології та програмно-апаратні засоби, можуть виконати поставлену задачу із нарощування ресурсної бази, — під час обговорення та запитань сказав генеральний директор ДП «Укрнаукагеоцентр» НАК «Надра України» Петро Голуб.