2019-11-18

Cadogan Petroleum продає «Астроінвест Україна» компанії «Укрінвест груп»

Британська незалежна нафтогазова компанія Cadogan Petroleum досягла домовленості з «Укрінвест груп» про продаж свого дочірнього підприємства «АстроІнвест Україна». Загальна сума продажу становитиме  $ 1,2 млн. Про це GEOnews.com.ua повідомили у прес-службі компанії Cadogan Petroleum.

«АстроІнвест Україна» – одне з двох дочірніх підприємств групи компаній Cadogan Petroleum, що розташовані у Полтавській області, де компанія раніше вела свою діяльність. Останні роки компанія зосередила свої активи у Західній Україні, зокрема у Львівській області, де займається вивченням та розробкою родовищ.

Продаж підприємства є частиною плану Cadogan Petroleum зі створення основи для зростання компанії в Україні за допомогою розумного використання своїх грошових коштів і монетизації активів.

«В Україні компанія планує покращувати показники своїх активів на Західній Україні. Компанія має довгострокові цілі щодо діяльності та інвестицій в Україні, проте наразі очікує на отримання та продовження спецдозволів на ліцензійних ділянках, що розташовані на Львівщині», – зазначив генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum, Андрій Білий.

Нагадаємо, що попередньо дочірнє підприємство Cadogan Petroleum «Юсенко Надра» подала заявку на отримання спецдозволів на видобування Блажівського нафтового родовища та Бітлянської ліцензійної ділянки. Компанія отримала підтримку від Львівської обласної ради та очікує остаточного рішення від Державної служби геології та надр України.