Виконавчий директор Cadogan Petroleum пішов у відставку

Головний виконавчий директор британської нафтогазової компанії Cadogan Petroleum Гвідо Мікелотті пішов у відставку. Гвідо Мікелотті чотири з половиною роки займав посаду генерального директора компанії. Зміна керівництва не вплине на вектори діяльності компанії в Україні. Cadogan Petroleum планує і надалі працюватиме в Україні та інвестувати у розробку нафтогазових родовищ, повідомила прес-службі Компанії GEOnews.com.ua.

За очільництва Гвідо Мікелотті, компанія зосередила свою діяльність на Західній Україні, зокрема Львівській області, де знайшла сприятливе інвестиційне середовище. Серед ключових показників роботи компанії в Україні є успішне відновлення та інтенсифікація старого фонду свердловин, безаварійне буріння та введення в експлуатацію свердловини Блажів-10. Блажів-10 є однією із найшвидших високодебітних свердловин пробурених в складних геологічних умовах даного регіоні Карпат.

 «Компанія  має плацдарм для зростання в Україні з міцною виробничою базою та можливістю подальшого зростання шляхом буріння виробничих свердловин після отримання спецдозволів на видобування Блажівського нафтового родовища та Бітлянської ліцензійної ділянки», – зазначив у інтерв’ю для британського медіа Proactive перед відставкою Гвідо Мікелотті.

Нагадаємо, що за результатами останнього піврічного фінансового звіту, компанія з січня по червень 2019 року отримала $2,56 млн чистого прибутку та збільшила видобуток нафти на 27%.

З 18 листопада посаду нового виконавчого директора компанії займатиме Фаді Халуф.

Довідка:
Фаді Халуф попередньо очолював міжнародну компанію з відновлювальної енергетики Futuren, у якій провів реструктуризацію і реорганізацію групи. Також обіймав посади: генерального директора Tecnimont Group, в якій приступив до промислової і фінансової реструктуризації групи, віце-президента зі стратегії та розвитку групи Edison і голови M&A групи EDF. Має великий досвід роботи на керівних посадах в області інвестицій і комерційного розвитку.