2015-04-03

Анонс: ЕАКС: «Соціально-економічні переваги проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, які реалізуються в світі»

7 квітня 2015 р. Науково-технічний центр «Псіхєя» проведе експертно-аналітичний круглий стіл (ЕАКС) на тему «Соціально-економічні переваги проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, які реалізуються в світі»

Порядок денний:

  1. Презентація проекту «Забезпечення спроможності представників органів місцевого самоврядування та місцевих громад реалізовувати соціально-економічні переваги проектів із розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні».
  2. Представлення переліку проектів із розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, що реалізуються в світі (Великобританія, Канада, Польща) для їх порівняльного аналізу. Визначення переліку соціально-економічних переваг.
  3. Обговорення результатів соціологічного дослідження, проведеного в Донецькій області (Артемівській, Костянтинівський, Олександрівський, Слов’янський райони), вибір елементів проектів, що відповідають особливостям регіону.
  4. Визначення регіонально адаптованого переліку соціально-економічних переваг проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні.
  5. Презентація монографій «Нетрадиційні вуглеводні: сучасність і майбутнє» та «Сучасні проблеми державної політики у сфері видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні».