2018-10-26

60-річчя ДП «Чернігівнафтогазгеологія»

Дочірнє підприємство Національної акціонерної компанії «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» сьогодні відзначає 60-літній ювілей.

Не зважаючи на ряд негативних факторів в економіці держави, підприємство за останні два роки більш ніж на 50 % зменшило збитковість. Цього вдалося досягнути, передусім, за рахунок нарощування обсягів договірних робіт і послуг та підвищення ефективності використання основних засобів. Особлива і постійна увага приділяється відновленню основного і спеціального обладнання.

— Так, за рахунок власних коштів нам вдалося відремонтувати 6 цементувальних агрегатів, які щомісячно забезпечують стабільний дохід. Активно опрацьовуємо питання щодо придбання принципово нового обладнання — колтюбінгової та азотної установок. Такі результати стали можливими, крім всього іншого, і завдяки проведеній реорганізації підприємства, спрямованій на підвищення ефективності роботи управлінського персоналу. А повертаючись до 60-річчя нашого підприємства, то хочу побажати кожному працівнику міцного здоров’я, радісного настрою, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації планів та нових здобутків! — сказав директор підприємства Юрій Момот.

— Сьогодні, завдяки злагодженій роботі трудового колективу, ДП «Чернігівнафтогазгеологія» є одним з провідних геологічних підприємств півночі України. За 60 років роботи на територіях Чернігівської, Полтавської та Сумської областей фахівці підприємства відкрили та розвідали понад 60 родовищ нафти і газу, серед яких значні за запасами: Гнідинцівське, Леляківське, Яблунівське, Андріяшівське та Рудівсько-Червонозаводське. А понад 40 родовищ вуглеводнів, які були відкриті чернігівськими геологами, і досі експлуатують видобувні підприємства України. Від щирого серця бажаю колективу ДП «Чернігівнафтогазгеологія» міцного здоров’я, благополуччя, бадьорості духу, успіхів у всіх справах і починаннях, а підприємству — стабільності та процвітання! — зазначив з нагоди ювілею Голова правління НАК «Надра України» Ярослав Климович.