2015-09-14

Анонс: ХІIІ Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє" та "XIIІ Міжнародна виставка "Енергетика в промисловості - 2015"

22-24 вересня 2015 р. у Міжнародному виставковому центрі Київ, Броварський пр-т,15, павільйон № 1, вхід 1-C) відбудуться ХІIІ Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє" та "XIIІ Міжнародна виставка "Енергетика в промисловості - 2015".

Організатори: Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, ТОВ «Міжнародний виставковий центр». Форум проходить під патронатом  Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної XІІІ Міжнародний форум “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє” та Міжнародна спеціалізована виставка “Енергетика у промисловості-2015” є подією, що об’єднує фахівців, науковців, урядовців, бізнесменів та усіх небайдужих до енергетики. 

Серед основних завдань цьогорічного Міжнародного форуму “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє” – зміцнення енергетичної безпеки держави, зокрема – шляхом залучення інвестицій у вітчизняну енергетику. Водночас виставка засвідчить досягнення у сфері виробництва енергетичного обладнання та інноваційних технологій.

Форум та виставка сприятимуть подальшому розвитку та зміцненню наявних і встановленню нових ділових контактів, а також об’єднає для конструктивного діалогу представників бізнесу, влади, виробничої кооперації, промисловців і підприємців. У заходах братимуть участь представники Уряду, керівники держорганів, національних компаній ПЕК України, топ-менеджери підприємств-виробників енергетичного та електротехнічного обладнання,  інвестиційні структури, аналітики, науковці і експерти галузі. 

Головні складові: 

  • галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;
  • ХІIІ Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ-2015";
  • програма науково-технічних конференцій, семінарів, круглих столів та інших ділових заходів;
  • ІІ Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків.

Програму у форматі *.Word можна скачати за цим посиланням http://geonews.com.ua/uploaded_files/press_reliz_programe_2015.doc