2015-02-10

Запрошення на "Геологічні читання-2015"

Державна служба геології та надр України
Національна академія наук України
Державна комісія України по запасах корисних копалин
Державна комісія з експертизи геологічних проектів та кошторисів
Український державний геологорозвідувальний інститут
Всеукраїнська громадська організація "Ноосфера"

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми геологічних досліджень, прогнозу, пошуку та оцінки родовищ корисних копалин (Геологічні читання-2015)", яка відбудеться 7 – 12 вересня 2015 року в м. Одеса (Україна).

Метою конференції є визначення стратегічних напрямів і шляхів розвитку мінерально-сировинного комплексу України, обговорення проблем і перспектив ефективного й комплексного використання надр, екологічної безпеки природокористування, упровадження в практику геологорозвідувальних робіт передових методик і технологій.

Конференція "Геологічні читання-2015", яка наслідувала "Судацькі читання" і буде вже 11-ю за рахунком, пройде в рамках Міжнародного геологічного форуму «Актуальні проблеми та перспективи розвитку геології: наука і виробництво (Геофорум-2015)».

"Геологічні читання-2015" – це участь геологічної спільноти в наукових дискусіях, обмін досвідом та сучасними геологічними знаннями, налагодження ділових стосунків науки й виробництва.

Основні теми конференції

1. Основні проблеми та перспективи розвитку й вдосконалення мінерально-сировинної бази України.
2. Стан і першочергові завдання регіональних геологічних досліджень, геологічного картування й геологознімальних робіт.
3. Прогнозування, пошуки та розвідка родовищ корисних копалин.
4. Геологія родовищ корисних копалин.
5. Науковий супровід і моделювання геологічних об’єктів під час проведення геологічних досліджень.
6. Використання геофізичних методів на різних стадіях геологорозвідувальних робіт: від регіональних досліджень до пошукової оцінки та розвідки родовищ.
7. Актуальні питання щодо вдосконалення методик і впровадження новітніх технологій та технічних засобів у практику геологорозвідувальних робіт.
8. Ефективне й комплексне використання надр і ресурсозбереження.
9. Екологічна безпека надрокористування та механізми її втілення в життя.

Приймаються побажання щодо доповнення тематики конференції.

Основні дати конференції

8 червня 2015 р. – закінчення прийому заявок на участь у конференції.
8 червня 2015 р. – закінчення прийому тез доповідей.
6 вересня 2015 р. – початок реєстрації учасників конференції в м.Одеса.
7 вересня 2015 р. – офіційне відкриття конференції.
7-12 вересня 2015 р. – проведення конференції.

Місце проведення та проживання

Конференція відбудеться на базі центру відпочинку «Мирний» (65062, Україна, м. Одеса, вулиця Каманіна, 2/2, 9-а Станція Великого Фонтану (на електронних картах Одеси та навігаторах – Фонтанська дорога, 71А),  http://mirniy.odessa.ua/

Вартість проживання та харчування до організаційного внеску не входить і становить залежно від рівня комфортності від 500 до 1000 гривень на добу за номер (без урахування харчування) (див. прайс-лист).

Учасники конференції за бажанням можуть замовити триразове харчування в ресторані центру відпочинку "Мирний". Вартість харчування становить 260 грн на добу й оплачується в касу готельного комплексу при поселенні.

Витрати на харчування можуть бути включені у вартість проживання.

Заявка на участь у конференції

Для участі у конференції Вам необхідно не пізніше 8 червня 2015 р. відправити заповнену заявку на електронну адресу [email protected]. Після отримання оргкомітетом заповненої заявки на участь у конференції Вам буде надісланий договір і рахунок на оплату організаційного внеску.

Матеріали конференції

За матеріалами конференції буде видано "Збірник тез доповідей".

"Збірник тез доповідей" та інші довідкові й рекламні матеріали учасники конференції отримають при реєстрації.

За бажанням авторів, кращі доповіді, оформлені у вигляді статей, будуть опубліковані в журналі "Мінеральні ресурси України" та в "Збірнику наукових праць УкрДГРІ" (включений ВАК до переліку фахових видань).

Форма подання тез

Тези надаються на електронну адресу [email protected] у вигляді єдиного файла (розмір не більше 10 Мб). Для цього Вам необхідно скористатися шаблоном для запису тез.  Від одного автора приймається не більше двох тез, редагування й передрук тез не передбачено. Останній термін прийому тез 8 червня 2015 р.

Спонсорська підтримка

Оргкомітет «Геологічні читання-2015» запрошує організації, компанії, промислові підприємства надати спонсорську підтримку конференції.

Найменування організації-спонсора та зображення фірмового знака (логотип) буде розміщено на інформаційних повідомленнях конференції.

Культурна програма

Планується проведення тематичної автобусно-пішохідної екскурсії з відвідуванням як історичних пам'яток міста, так й інших цікавих об'єктів, розміщених на території м. Одеса та її передмісті.

Організаційний внесок

Організаційний внесок за одного учасника конференції становить 4000 грн. незалежно від форми участі.

Витрати на проживання й харчування до організаційного внеску не входять і здійснюються учасниками форуму самостійно при реєстрації.

Кожен учасник форуму отримає пакет програмних документів, друкований "Збірник тез доповідей", запрошення на заходи відкриття форуму та тематичну екскурсію.

Наші координати

Український державний геологорозвідувальний інститут (УкрДГРІ), 04114, Україна, м. Київ-114, вул. Автозаводська, 78-А, факс: +380 (44) 432-35-22 (приймальня УкрДГРІ).

Відповідальні за проведення та підготовку конференції:
Лисенко Олександр Анатолійович
Факс: +380 (44) 432-35-22,  тел.: +380 (44) 206-35-86

Колісник Тетяна Єрофіївна
тел.: +380 (44) 206-35-25, моб. +380  (66) 706-16-25

e-mail: [email protected]