2019-06-25

В оселях громад на Львівщині реалізували проект з енергоефективності

Як повідомила прес-служба Cadogan Petroleum GEOnews.com.ua, на Львівщині у школах, народних будинках та оселях місцевого населення замінили лампи розжарювання на нові енергоощадні світлодіодні лампи.

Проект з енергоефективності відбувся в Старосамбірському районі. Сучасні світлодіодні  лампи громадам подарувала компанія ДП «Юсенко Україна», що входить в групу Cadogan Petroleum, британської нафтогазової компанії, яка веде діяльність в цьому районі. 

«Цей проект відбувся у рамках ширшого зобов’язання Cadogan та сприяв підтримці навколишнього середовища та зменшенню вуглецевого сліду», — розповів головний виконавчий директор Cadogan Petroleum Гвідо Мікелотті під час запуску даного проекту.

«Ціль, яку ми ставили перед цим проектом – забезпечити  будівлі соціальної сфери – школи, громадські об’єднання, народні будинки та місцеве населення, які входять в Страшевицьку сільську раду, енергозберігаючими засобами освітлення. Ми, як соціально-відповідальна компанія, розуміємо важливість інвестицій в громади, частиною якої ми є», — додав генеральний директор українського офісу компанії Андрій Білий.

«Збільшення заходів з енергоефективності – важливий елемент для формування економічно сильних, енергонезалежних та заможних громад. Така ініціатива значно знижує комунальні витрати для населення», — зазначила голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька.

Довідка про компанію:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках передкарпатського прогину, що розташовані у Львівській області.

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад,