2017-09-08

Укргазвидобування взяло участь у Першому галузевому форумі

УГВ стало партнером Першого галузевого форуму «Основні напрямки підвищення ефективності будівництва свердловин на родовищах України. Проблеми та шляхи їхнього вирішення», що відбувся у Полтаві. Форум відбувся у переддень та з нагоди Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Серед учасників зібрання – як видобувні, так і сервісні компанії, що надають послуги з буріння, обслуговування та капремонту свердловин.

Укргазвидобування на форумі представляв директор з видобутку Юрій Нагорняк. – Ми, як державна компанія, наразі лібералізували ринок, дали можливість розвиватися приватним компаніям. Ці зустрічі є індикатором змін у галузі, – підкреслив пан Нагорняк.

За словами директора з видобутку, подібні форуми надзвичайно важливі, адже компанії мають змогу обмінятися планами на майбутнє та обговорити сьогодення. Особливу увагу пан Нагорняк приділив філії «Укрбургаз» та ролі буріння у виконанні Стратегії «20/20», а також зорієнтував сервісні компанії, чого їм очікувати у майбутньому, як підвищувати кваліфікацію кадрів та в яке обладнання вкладати гроші.