2017-11-08

Укргазвидобування взяло участь у IІ Київській конференції з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу

Українська газовидобувна галузь – одна з найбільш динамічних у Європі. А Укргазвидобування – як найбільша газовидобувна компанія – є флагманом українського газового ринку. Такими словами Олег Прохоренко відкрив II Київську конференцію з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці», на якій ділилися прогнозами подальшого розвитку галузі.

Також директор з видобутку Юрій Нагорняк розповів про успіхи Укргазвидобування у сфері інтенсифікації газовидобутку, нову програму з підготовки супервайзерів та нове програмне забезпечення, що допоможе відцифрувати газовидобувні процеси.

Крім того, Мирон Фірман, директор з питань геології, поділився з учасниками конференції досвідом впровадження надсучасних міжнародних принципів геологічних робіт на родовищах Укргазвидобування, що дало змогу оптимізувати та скоротити кількість робіт у цьому напрямку та швидше перейти до видобутку газу, а також розповів про перспективи відкриття нових покладів вуглеводнів.

Своєю чергою, Михайло Падучак, начальник департаменту буріння, повідомив про створення центру контролю за бурінням та поділився планами Укргазвидобування на найближчі роки щодо перетворення власного бурового управління Укрбургаз на бурового підрядника № 1 у Східній Європі. Для цього компанія вже активно закуповує найкраще у світі бурове обладнання.