2017-12-20

Укргазвидобування провело щорічну зустріч з постачальниками UGV Technology Day

Уже традиційно наприкінці року збираємо потенційних підрядників та експертів ринку, для того щоб розповісти про плани Укргазвидобування на наступний рік.

19 грудня на UGV Technology Day керівництвом УГВ було озвучено обсяги закупівель товарів та послуг за напрямками: буріння, видобуток, геологорозвідка, наземна інфраструктура, переробка та реалізація нафтопродуктів.

УГВ як найбільша газовидобувна компанія завдяки великим обсягам формує ринок сервісних послуг та товарів для всієї України. З метою своєчасного виконання виробничих планів в рамках реалізації «Програми 20/20» ми прагнемо якісної та результативної співпраці з майбутніми та існуючими підрядниками.

Саме тому ми відкриті до діалогу. Зі свого боку ми вже запустили реформування основних адміністративних процесів для спрощення та прискорення закупівельних процедур та розробили технічні політики за кожним напрямком на наступні роки. На заході було озвучено основні аспекти закупівельних процедур та вимоги, яким мають відповідати наші майбутні підрядники.

Дякуємо усім присутнім за інтерес до нашої діяльності та сподіваємося на майбутню співпрацю.

До Вашої уваги презентації за кожним напрямком: