2017-12-20

Голова NRGI відзначив успіхи України

Президент та виконавчий директор NRGI Даніель Кауфманн відзначив успіхи України у виконанні зобов'язань щодо розкриття даних  у видобувній галузі. Про це він заявив у своєму зверненні, підбиваючи підсумки 2017 року. Також, за його словами, прогрес в цьому напрямку можна спостерігати в Кіргізії, Монголії та Норвегії.

Він також зазначив, що NRGI і надалі планує продовжувати інновації, розширюючи роботу із впровадженні прозорості у видобувній галузі та боротьбі з корупцією.

«Ми будемо продовжувати говорити правду до влади, піднімаючи свій голос, щоб захистити досягнення прозорості та підзвітності та боротися з корупцією. Ми будемо працювати над подальшим поширенням впровадження ІПВГ, використовуючи ініціативні гарантії громадянського суспільства», - йдеться в повідомленні.

 «Виклики щодо прогресу в управлінні - чи то з урахуванням глобальних норм, чи в межах країн - є частиною сучасної реальності, яка постає перед мільярдами людей, що живуть у всьому світі. Ці виклики поглиблюють нашу пристрасну віру в нашу місію та закликають нас до створення інноваційних можливостей у нашій роботі з нашими партнерами», - зазначив він.

Нагадаємо, що влітку 2017 аналітичний центр DiXi Group за підтримки Інституту з управління природними ресурсами (NRGI) презентував в Україні Індекс управління ресурсами.