2019-03-11

Укргазвидобування провело регіональну зустріч з постачальниками UGV

З метою залучення національних виробників до виконання замовлень найбільшої газовидобувної компанії України 5 березня у Харкові представники Укргазвидобування презентували заплановані закупівлі на майбутні періоди.

Григорій Кашуба, начальник департаменту геофізики, озвучив потреби у закупівлі робіт та послуг за напрямком геології та геофізики, виходячи з планових обсягів пошуково-розвідувального буріння та сейсморозвідки на 2019-2020 роки.

Юрій Нагорняк, директор з видобутку, озвучив плани щодо збільшення сервісних операцій у 2019 році з метою нарощення обсягів видобутку українського газу.

Михайло Падучак, начальник департаменту буріння, розповів про виробничі плани компанії, а саме про збільшення обсягів буріння та пов’язані із цим потреби у сервісних послугах.

Олексій Нестеренко, головний інженер, презентував плани з модернізації та оновлення об’єктів наземної інфраструктури, будівництва та обслуговування трубопроводів, закупівлі нової спецтехніки.

Ігор Панченко, перший заступник директора УПГГК, в свою чергу розповів про стратегію розвитку Шебелинського ГПЗ та про програму інвестицій у переробку та реалізацію нафтопродуктів.

Також, Орест Логунов, директор з закупівель «Групи Нафтогаз» презентував цінності закупівельної діяльності, ключові принципи та стандарти здійснення закупівель у компаніях групи.

На заході також були присутні представники Харківської обласної державної адміністрації та Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова.

Дякуємо усім присутнім за інтерес до нашої діяльності та сподіваємося на майбутню співпрацю.

До Вашої уваги презентації за кожним напрямком: