2020-03-02

Українська делегація долучиться до міжнародної енергетичної конференції PDAC

2 березня стартує 88-ма Міжнародна енергетична конференція-виставка PDAC у Торонто (Канада). Традиційно подія збирає спеціалістів та менеджерів енергетичної галузі найвищого рангу, є майданчиком для обміну досвідом, налагодження партнерських зв’язків та укладання договорів про співпрацю у галузі енергетики, геологічного вивчення і видобування. Цьогоріч на Міжнародній конференції PDAC Україну представлятимуть голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах та голова правління НАК «Надра України» Тарас Кузьмич. 

Роман Опімах виступить із промовою та презентує іноземним колегам потенціал видобувної галузі нашої держави, інвестиційні можливості та перспективні проекти у сфері надрокористування.

«PDAC об‘єднує найкращих фахівців та передовий досвід, і ми впевнені, що зможемо зацікавити світову спільноту долучатися до розвитку видобування України, вкладати у вивчення та розробку надр, розвивати технологічну складову та стати частиною процесу модернізації галузі», — переконаний Роман Опімах.