2008-01-11

Україна. Погоджено клопотання ДТГО "Південно-західної залізниці" щодо надання спецдозволу на дослідно-промислову розробку водозабору прісних підземних вод у м.Конотоп

Про погодження клопотання Конотопського
будівельно–монтажного експлуатаційного
управління ДТГО "Південно-західної залізниці"
щодо надання спеціального дозволу на дослідно-
промислову розробку водозабору прісних підземних
вод у м. Конотоп

Розглянувши клопотання Конотопського будівельно-монтажного експлуатаційного управління ДТГО "Південно-західної залізниці" щодо надання спеціального дозволу (ліцензії) на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку водозаборів прісних підземних вод з двох артезіанських свердловин глибинами від 100 м до 110 м, пробурених на бучаксько-каневський водоносний горизонт, та з одної свердловини глибиною 660 м, пробуреною на сеноман-нижньокрейдяновий водоносний комплекс, які розташовані в південно-західній частині м. Конотоп, відповідно до ст. 9 Кодексу України про надра та ст. 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" обласна рада вирішила:

Погодити клопотання Конотопського будівельно-монтажного експлуатаційного управління ДТГО "Південно-західної залізниці" щодо надання спеціального дозволу ( ліцензії) на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку водозаборів прісних підземних вод з двох артезіанських свердловин глибинами від 100 м до 110 м, пробурених на бучаксько-каневський водоносний горизонт, та з одної свердловини глибиною 660 м, пробуреною на сеноман-нижньокрейдяновий водоносний комплекс, які розташовані в південно-західній частині м. Конотоп.

Голова                                                                                  В.І.Шапошнік

Сумська обласна рада