2010-10-06

Україна. На веб-сайті Держгеолслужби розміщено Каталог базових цін на матеріально-технічні ресурси, які використовуються при проведенні геологорозвідувальних робіт

Каталог затверджено відповідно до абзацу 2 пункту 6 Порядку проведення геологорозвідувальних робіт за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.01.1999 № 83, наказу Мінприроди від 21.09.2010 № 414 «Про затвердження базових цін на МТР, які використовуються при проведенні геологорозвідувальних робіт» та з метою ефективного використання коштів державного бюджету.

Каталог вміщує 4 169 найменувань матеріальних ресурсів, які використовуються при проведенні геологорозвідувальних робіт у відповідності до норм Збірника укрупнених кошторисних норм (ЗУКН). Ціни на матеріали зібрані за станом на 01.07.2010 року і будуть при потребі змінюватись за результатами щорічного моніторингу базових цін у встановленому порядку.

При підготовці Каталогу використані показники цін Держкомстату, Мінрегіонбуду України, Укрбудматеріалів, Мінпаливенерго, НАК «Нафтогаз України», НАК «Надра України», Каталог-цінник «Хімлаборреактив», державних та приватних фірм – постачальників матеріальних ресурсів.

Каталог укладено та підготовлено до затвердження колективом працівників УкрДГРІ у складі: О.І. Левченко (керівник), Б.Ф. Коломійченко (відповідальний виконавець), Ю.Д. Самойленко, В.В. Глиба, Л.Г. Бесценна ,Т.Т. Мельник, І.В. Муха.

Завантажити Каталог (документ Word).

Державна геологічна служба України