2009-10-15

Україна. Мінприроди: Відбулася зустріч із працівниками ДП «Полтавнафтогазгеологія»

У середу, 14 жовтня 2009 року в приміщенні Кабінету Міністрів України відбулася зустріч представників Кабінету Міністрів, Мінприроди та керівництва НАК «Надра України» з працівниками ДП «Полтавнафтогазгеологія».

Під час наради обговорювалась критична ситуація, що склалася на підприємстві. Представники ДП «Полтавнафтогазгеології» передали вимоги трудового колективу до Кабінету Міністрів України.

Перший заступник Міністра охорони навколишнього природного середовища України І.Чорнокур, голова Державної геологічної служби Д.Мормуль та голова правління НАК «Надра України» О.Пономаренко відповіли на всі поставлені проблемні питання, що стосувались передачі спецдозволів на користування надрами, недостатнього державного фінансування геологорозвідувальних робіт.

Зокрема, йшлося про правові аспекти передачі майна підприємства та проблеми з погашення заборгованості по заробітній платі.

Також було озвучено рішення Мінприроди України щодо реорганізації ДП «Полтавнафтогазгеологія».

Довідково: «Полтавнафтогазгеологія» є дочірнім підприємством НАК «Надра України», діє на підставі Статуту, затвердженого Кабінетом Міністрів.

Урядовий портал