2012-11-07

Участь у 4-ій щорічній конференції «BBSPA Upstream and Investments Workshop»

2 листопада 2012 року керівництво Державної служби геології та надр України у складі Голови Проскурякова Олега Альбертовича та заступника Голови Гончарука Любомира Михайловича взяло участь у 4-ій щорічній конференції «BBSPA Upstream and Investments Workshop», яка була організована Balkan and Black Sea Petroleum Association (BBSPA) в готелі Hyatt Regency в м. Києві. Захід проходить вже в четвертий раз і присвячений питанням інвестування розвідки, видобутку, виробництва сланцевого газу та розробки шельфу Чорного моря.

Із зазначеного питання на конференції були представлені доповіді:

Олега Проскурякова – Голови Державної служби геології та надр України,
Володимира Ігнащенка - радника Міністра екології та природних ресурсів України,
Ірини Паліашвілі - керуючого партнера, RULG - Українська юридична група,
Bertrand des Pallières - генерального директора Cadogan Petroleum,
Dominique Menu - Голови українського представництва BNP Paribas,
Valentin Kunev – представника BBSPA.

В роботі конференції взяли участь представники Національної акціонерної компанії «Надра України», Nadra Group, RWE Dea, Shell, ExxonMobil, ENI, Vanco Prykerchenska та Ion GeoVentures, міжнародних юридичних фірм Baker & McKenzie і CMS Cameron McKenna, а також представники Посольства Королівства Нідерландів, Українсько-Американської Бізнес Ради та науково-дослідницької організації CRDF Global.

Делегати обговорили проекти, які планується реалізувати на шельфі Чорного моря, правову та нормативну базу для забезпечення розвідки та видобутку енергоносіїв, а також новітні методи і технології в цій галузі.

Державна служба геології та надр України