2021-03-02

Учасники проєкту Academy DTEK розробляють командні бізнес-проєкти

10 - 13 лютого відбувся третій модуль флагманської програми «Energy of Innovation: Executive MBA». Про це повідомляється на сайті ДТЕК.

З самого початку навчання всі учасники програми працюють над реальним командним бізнес-проєктом. І вже в кінці програми мають реалізований прототип або пілот, який сприяє впровадженню стратегічних інновацій в компанії і країні в цілому.

Протягом перших двох модулів програми учасники визначилися з темою інноваційного проєкту. І на третьому модулі вже почали працювати над його плануванням. Учасники розподілені таким чином, що пілотні проєкти здійснюються відразу в усіх бізнесах ДТЕК.

Протягом модуля учасники:

- говорили про управління проєктами в системі операційного і стратегічного менеджменту;
- сфокусувалися на ключових моментах ініціації, планування та реалізації проєктів, передачі результатів проєктів в експлуатацію, роботі з ризиками, а також особливості роботи в мультипроєктному середовищі;
- застосували інструменти управління проєктами для детального планування власних проєктів у своїх проєктних командах;
- розглянули проблематику мультипроєктного середовища і Теорії Обмежень в проєктній організації в ігровій формі.

Про світову практику і застосування проєктного менеджменту учасникам розповіли: Mike Hannan, викладач курсу проєктного менеджменту в університеті Південної Каліфорнії, один з авторів книги «The CIO's Guide to Breakthrough Project Portfolio Performance: Applying the Best of Chritical Chain, Agile, and Lean".