2014-04-07

У Держгеонадрах України відбулись урочисті збори з нагоди Дня геолога

4 квітня 2014 року у Держгеонадрах пройшли урочистості з нагоди Дня геолога.

У заході взяли участь заступник міністра екології та природних ресурсів України Олександр Настасенко, голова Держгеонадр Роман Сторожев, заступник голови Сергій Радованов, голова Всеукраїнської профспілки працівників геології, геодезії та картографії Віктор Супрун, завідувач сектору з питань природних ресурсів та екологічної безпеки КМУ Петро Калашник, працівники Держгеонадр, підприємств і організацій, що належать до сфери управління органу, а також ветерани галузі та представники громадськості.

«Ми дуже довго рухалися в напрямку реформ, але зараз настав час їх реалізації. Як зараз побудуємо роботу геологічної галузі – такий результат і отримаємо. В даний час перед нами стоїть стратегічне завдання – допомогти відновити міць національної економіки, дати поштовх та ресурси новим стратегічним напрямам промислового виробництва, забезпечити високий рівень реалізації екологічної політики держави. Саме від нашої з вами праці залежить ефективне використання природних ресурсів, розвиток мінерально-сировинної бази, що сприятимуть забезпеченню енергетичної незалежності, економічної стабільності та безпеки нашої держави», – наголосив О. Настасенко.

Також керівники галузі висловили вдячність ветеранам-геологам, які створили базу та можливості для сьогоднішнього розвитку галузі.

GEOnews.com.ua