2018-10-25

Тренінг для громадськості на Львівщині

 25 жовтня у місті Новий Калинів Львівської області відбудеться тренінг “Інструменти демократії участі”. На заході передбачається презентація та популяризація інструментів залучення громадської демократії, зокрема: місцеві ініціативи, бюджет участі, громадські слухання, картування участі, громадські ради та інші консультативно-дорадчі органи.

До участі в заході запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, місцевих депутатів, громадських діячів, представників місцевого бізнесу та видобувних компаній.

Де: Приміщення міської ради міста Новий Калинів за адресою: вул. Авіації, 1а

Коли:  25 жовтня о 10.00 годині

Контактна особа: Ольга Хауляк (тел. +380936214772)

Тренінг буде проведено в межах проекту “ІПВГ: регіональний рівень” метою якого є створення інструментів для прозорого управління видобутком й виробництвом вуглеводневих ресурсів на місцевому рівні та налагодження продуктивної співпраці між трьома сторонами ініціативи: органами державної влади і місцевого самоврядування, суспільством та видобувними компаніями в Львівській області.

Захід організовує ГО «Агенція розвитку та співробітництва» в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.