2022-02-24

СП ПГНК та Weatherford завершили внутрішньосвердловинні роботи для УГВ

СП «Полтавська газонафтова компанія» (СП ПГНК) за договором субпідряду з Weatherford, успішно виконує внутрішньосвердловинні роботи, а саме, проведення кабельного каротажу в діючих свердловинах, на родовищах АТ «УкрГазВидобування» (УГВ) в Полтавській та Харківській області. Про це повідомляють ExPro із посиланням на СП ПГНК.

За повідомлення, СП ПГНК, провели понад 80 операцій з промислово-геофізичних досліджень та внутрішньосвердловинних робіт на 25-ти нафтогазових родовищах УГВ. Зокрема на свердловинах Вишневецького ГКР, Ланнівського ГКР, Яблунівського НГКР, Східно-Полтавського ГКР, Червоноярського ГКР, Байрацького ГКР, Краснокутського ГКР, Березівського НГКР, Південно-Коломацьке ГКР, Наріжнянського ГКР, Коломацько ГКР, Кобзівського ГКР, Скоробагатьківського НГКР, Яблунівського НГКР, Машівського ГКР, Східно-Медведівського ГКР, Kотелевського ГКР, Західно-Солохівсько ГКР, Куличихинського ГКР, Тимофіївського ГКР, Опішнянського НГКР, Східно-Березівського НГКР, Єфремівського ГКР, Західно-Христищенске ГКР, Шебелинського ГКР.

Зазначені роботи проводилися з використанням двох каротажних установок SS1-655 NOV Elmar канадського виробництва у свердловинах з різною глибиною (максимальна - 5500м). Найбільший попит мали послуги з вимірювання тиску і температури, що виконувалися за допомогою високоточних глибинних манометрів Sapphire Pressure Recorder виробництва Spartek Systems (Канада).