2021-07-30

Розпочато сейсмічні дослідження на другій з шести ділянок Угнівської УРП

ТОВ «Велл Ко» розпочало роботи уже на другій з шести ділянок Угнівської площі (знаходиться на території Львівської та Івано-Франківської областей, площа - 967,44 кв км), яка була надана компанії на умовах підписання угоди про розподіл продукції (УРП). Про це повідомляє ExPro

Стартували сейсмічні дослідження за методом 2D довжиною 107 погонних км на Тершаківській ділянці. В компанії також повідомили, що наступна ділянка де плануються сейсморозвідувальні роботи – Дібровська (Угнівська 4), тут проведуть 3D-сейміку обсягом 55 кв км.

Нещодавно компанія завершила 3D-сейсміку на Саджавській ділянці обсягом 59,2 кв км ефективної корисної площі. Геофізичні роботи проводить компанія з орбіти групи «Західнадрасервіс» – ТОВ «Георозвідка». Наразі триває обробка даних 3D-сейсміки за допомогою новітніх технологій та сучасних комп'ютерних програм, на котру відведено близько трьох місяців. В подальшому результати обробки та інтерпретацій будуть використані для підготовки перспективних об’єктів до буріння.