2020-11-05

Redpath надасть контрактні послуги з видобутку алмазів на родовищі Venetia компанії De Beers

De Beers обрала компанію Redpath Mining Contractors для надання контрактних послуг з видобутку корисних копалин на руднику Venetia у Південній Африці. Інформацію взято з порталу Rough & Polished

За повідомленням порталу Mining Weekly, Redpath надасть кваліфікований управлінський, виробничий і обслуговуючий персонал, який стане частиною об'єднаної виробничої групи на родовищі Venetia. 

«Разом з південноафриканським гірничодобувним підрозділом Redpath ми будемо використовувати навички як наших австралійських, так і африканських бізнес-підрозділів. Redpath домоглася успіху в цьому на інших великих проєктах по всьому світу, тому ми чекаємо можливості забезпечити ще один успішний результат - на цей раз для De Beers на родовищі Venetia», - сказав директор австралійського підрозділу Redpath Гевин Реймідж. 

У третьому кварталі 2020 року виробництво алмазної сировини компанії De Beers в Південній Африці зросло до 1,2 млн каратів в зв'язку з очікуваною зміною складу руди, коли збільшилося надходження матеріалу із вищим вмістом алмазів з останньої частини кар'єра по мірі переходу родовища Venetia на підземний видобуток. 

Відкрита розробка родовища Venetia може тривати до 2021 року.

Проєкт підземного родовища продовжить термін експлуатації родовища до 2046 року і дасть приблизно 94 млн каратів алмазів.