2018-06-04

Про затвердження переліку родовищ корисних копалин загальнодержавного значення

НАКАЗ
«25» травня 2018 р.        м. Київ          № 190

Про затвердження переліку родовищ корисних копалин 
загальнодержавного значення, 
спеціальні дозволи на користування якими пропонується 
надати у користування

Відповідно до підпункту 18 пункту 8 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 № 615 з метою розміщення у газеті «Урядовий кур’єр» та на офіційному веб-сайті Держгеонадр інформації про ділянки надр, які пропонуються для надання спеціальних дозволів на користування надрами, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити перелік ділянок надр, спеціальні дозволи на користування якими пропонується надати у користування  з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення, в зв`язку з тим, що заявник є власником цілісного майнового комплексу, на якому здійснюється виробництво кінцевої (готової) продукції, придатної для використання за призначенням кінцевим споживачем без додаткової промислової обробки (переробки), що додається.

2. Департаменту дозвільної та міжнародної діяльності забезпечити публікування зазначеного переліку у газеті «Урядовий кур'єр» та на офіційному веб-сайті Держгеонадр.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Т.в.о. Голови                       О.В. Кирилюк