2021-12-17

Pavilion Energy, QatarEnergy і Chevron запускають методологію звітності щодо парникових газів

Компанії Pavilion Energy, QatarEnergy і Chevron спільно опублікували методологію кількісної оцінки для створення звіту про викиди парникових газів (SGE). 

Методологія розрахована на широке застосування та забезпечує розрахунок і звітність щодо викидів парникових газів на основі галузевих стандартів.

Методологія SGE була розроблена за підтримки глобальної консалтингової компанії Environmental Resources Management (ERM). Вона має на меті створити загальний стандарт для вимірювання, звітності та верифікації викидів парникових газів, щоб забезпечити більшу прозорість та дозволити посилити заходи щодо скорочення викидів.

Незалежні академічні експерти, комерційні установи та верифікаційні органи переглянули Методологію SGE. Вона доповнює ключові галузеві зусилля, які паралельно розробляються. 

Ахмад Саїд Аль-Амуді, віце-президент QatarEnergy зі сталого розвитку, сказав: «Ці спільні зусилля з розробки методології визначення кількості парникових газів і звітності є частиною серії проєктів та ініціатив, що відображають прагнення компанії знизити викиди парникових газів. Ми пишаємося тим, що об’єдналися з нашими партнерами Pavilion Energy та Chevron у цьому знаковому проєкті».