2021-06-07

ОСР ДТЕК розповіли про свій вплив на довкілля

ОСР ДТЕК протягом п’яти місяців 2021 року реалізовували заходи, передбачені природоохоронною програмою підприємств. А саме, передали на утилізацію 5,3 тисячі тон відходів, висадили понад 100 дерев та кущів, встановили 180 нерестовищ для риб та більше півтори сотні птахозахисних пристроїв на лініях електропередачі. Так оператори системи розподілу дбають про збереження і захист навколишнього середовища, що відповідає цілям Глобального договору ООН №12 «Відповідальне використання та виробництво» і №15 «Збереження екосистем». Про це повідомляється на сайті компанії.

«ДТЕК трансформує бізнес згідно з Новою стратегією 2030, заснованою на принципах ESG, цінностях і відповідальності бізнесу за прогрес у досягненні Цілей Сталого розвитку Глобального договору ООН. Система управління охороною навколишнього середовища, яка функціонує в компаніях – операторах системи розподілу холдингу ДТЕК Мережі, розроблена та виконується на основі міжнародного стандарту ISO 14001*. Компанії щорічно підтверджують відповідність системи екологічного менеджменту високим міжнародним вимогам», - розповіла головний еколог ДТЕК Мережі Олена Потапенко.

Головними учасниками всіх природоохоронних заходів, які проводять оператори системи розподілу ДТЕК Мережі, є співробітники. На підприємствах регулярно проводять зустрічі з працівниками, під час яких розповідають основні здобутки компанії в напрямках охорони навколишнього середовища та обговорюють екологічні цілі на майбутнє.