2017-10-24

Олег Кирилюк поспілкувався з надрокористувачами

23 жовтня т.в.о. Голови Державної служби геології та надр України Олег Кирилюк відкрив  5-ту щорічну міжнародну конференцію «Індустрія щебню» в рамках Українського Будівельного тижня та відверто поспілкувався з надрокористувачами. 

Формат доповіді керівника Держгеонадр був у вигляді відкритого інтерв’ю, на якому  суб’єкти господарювання ставили питання щодо аукціонів, отримання ліцензій на користування надрами гранітними щебеневими кар'єрами. Які зміни відбулись в цьому році? Що спростилося або ускладнилося в алгоритмі   отримання або продовження всіх необхідних документів? 

Відповівши на всі поставлені запитання Олег Кирилюк зазначив, що розвиток будівельної галузі, це прямий шлях до зміцнення економіки нашої країни.

- На сьогоднішній день в Держегонадрах прекрасно розуміють, що кожне робоче місце в будівельній галузі створює 5 - в промисловому секторі. Чим потужнішу ми будемо мати будівельну галузь, тим міцнішою буде економіка нашої країни. -  сказав т.в.о. Голови Держгеонадр Олег Кирилюк.

На форумі зібралось близько 400 представників як  іноземних так і  українських будівельних компаній. 

Нагадаємо, Український Будівельний тиждень проходить з 23 - 26 жовтня 2017 року у Києві.