2017-10-24

«Надра України» зустрілися із канадськими колегами в Посольстві Канади в Україні

Сьогодні в приміщенні Посольства Канади в Україні відбулася зустріч із делегацією нафтогазових фірм провінції Альберта. Українську сторону представляла і Національна акціонерна компанія «Надра України». Зокрема, на  зустрічі з канадськими колегами були присутні в.о. директора департаменту інвестиційної діяльності, майнових відносин та акціонерного капіталу Андрій Новосад та в.о. директора департаменту геології та виробництва Микола Кривонос.

Для представників канадських компаній Микола Кривонос та Андрій Новосад провели презентацію діяльності та основних здобутків Національної акціонерної компанії «Надра України», а також розповіли про науковий та виробничий потенціал ДП «Укрнаукагеоцентр». Іноземні гості у свою чергу говорили про відкритість геологічної інформації в Україні та порядок видачі та продовження ліцензій на користування надрами, а також відзначили досягнення урядів обох країн у підписанні Угоди про зону вільної торгівлі (CUFTA) та її вплив на розвиток українсько-канадського співробітництва.

Коментуючи зустріч з канадською стороною, Андрій Новосад нагадав, що предметом діяльності Компанії згідно її статуту є також залучення інвестицій та реалізація інвестиційних проектів, пов’язаних з пошуком, розвідкою та розробкою родовищ корисних копалин, а тому зустріч він оцінив виключно позитивно.