2016-04-27

Нафтогаз розкриває додаткову інформацію про ключові факти та показники своєї роботи

НАК «Нафтогаз України» відкриває на головній сторінці свого веб-сайту новий розділ «Інформація, обов’язкова для розкриття». Оприлюднюючи цю інформацію, Нафтогаз забезпечує права громадян на доступ до публічної інформації та продовжує приведення своєї діяльності до принципів корпоративного управління, запропонованих Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

В новому розділі можна ознайомитися з детальною інформацією про:

· діючі ціни на природний газ для промисловості та населення; 
· ціни на газ в інших країнах;
· стан розрахунків за газ;
· заборгованість підприємств;
· обсяги використання газу;
· якість природного газу;
· заходи з енергозбереження, які вживає Нафтогаз;
· права споживачів; ·
пільги та субсидії на оплату комунальних послуг.

Нагадаємо, що на сайті регулярно оновлюється інформація про ціни на імпортований газ, прейскурант на природній газ для промислових споживачів та бюджетних організацій, дані про підприємства-боржники, новини компанії, а також статистичні дані про рівень оснащеності житлового фонду побутовими лічильниками природного газу.

Також на сайті Нафтогазу розміщено фінансову звітність, річний звіт, інформацію про закупівлі, основні показники діяльності за минулий рік, відповіді на питання про роботу Нафтогазу, інформацію про менеджмент та структуру, вакансії, місію та етичні цінності, якими керується компанія в роботі.

На аналітичному сайті Нафтогазу www.naftogaz-europe.com розміщено різноманітну статистичну інформацію щодо роботи ринку газу в Україні. Інформація розміщена відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення» та згідно з обов’язками з розкриття інформації, передбаченими іншими законодавчими актами.

Нафтогаз запрошує користувачів веб-сайтів компанії присилати свої побажання та рекомендації, щодо структури та інформаційного наповнення цих ресурсів на адресу [email protected].