2016-09-06

Нафтогаз проведе відкриті торги на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр

НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр, а саме: проведення атмогеохімічних досліджень на Західно-Чутівській і Кочубіївській площах Будищансько-Чутівської ліцензійної ділянки компанії.

Основні завдання, які мають бути реалізовані: проведення геоструктурних досліджень, морфоструктурного аналізу та структурно-неотектонічного дешифрування космофотоматеріалів, геохімічних та термометричних досліджень, визначення температури підґрунтового шару породи, відбір проб та визначення вмісту гелію, водню, вуглекислого газу, вільних вуглеводнів у підґрунтовому повітрі на глибині до 1 м; обробка та інтерпретація результатів польових досліджень із використанням оригінальних обчислювальних програм.

Очікувана вартість закупівлі послуг складає 2,15 млн. грн.

Строк надання послуг – до 31 березня 2017 року.

Нафтогаз має намір шляхом проведення відкритих конкурсних торгів визначити підрядника, що надаватиме якісні роботи на найбільш конкурентних умовах.

До участі у торгах запрошуються вітчизняні та іноземні учасники. Вони повинні відповідати кваліфікаційним критеріям, мати професійне обладнання, працівників відповідної кваліфікації та документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів.

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів – до 17:00 21 вересня 2016 року.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі системи публічних електронних закупівель Prozzoro за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-09-05-000370-c/

За довідками з технічних питань можна звертатися за тел. (044) 586 37 50, щодо проведення торгів та отримання тендерної документації – тел. (044) 586 37 68.