2016-07-29

Нафтогаз оголосив тендер на надання послуг з проведення інформаційно-рекламних кампаній

НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії, що надають рекламні та комунікаційні послуги, взяти участь у відкритих торгах на надання послуг з проведення інформаційно-рекламних кампаній, пов’язаних із забезпеченням реалізації стратегії Компанії за наступними напрямами:

- реформування українського ринку природного газу у відповідності до вимог Третього енергетичного пакету ЄС;
- реформування корпоративного управління Групи Нафтогаз;
- інформаційне супроводження встановлення ринкових тарифів на природний газ;
- підвищення інформованості побутових споживачів щодо можливостей підвищення ефективності використання енергоносіїв.

Очікувана гранична вартість закупівлі становить до 23,5 млн грн. Строк надання послуг – 12 місяців з дати укладання договору.

Учасники торгів мають відповідати кваліфікаційним вимогам, зокрема: мати досвід розробки та проведення аналогічних за масштабом рекламних кампаній, мати працівників з відповідною кваліфікацією та досвідом роботи.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 17.00 год 29.08.2016 р.

З детальними умовами закупівлі та інформацією щодо розкриття тендерних пропозицій можна ознайомитись на веб-порталі системи електронних закупівель ProZorro за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/search/?tid=UA-2016-07-28-000208-b.
За довідками з технічних питань можна звертатися за тел. +38 044 586 3579 або електронною поштою на адресу [email protected], щодо проведення торгів та отримання тендерної документації – тел. +38 044 586 3768.