2021-08-05

Нафтогаз ініціює міжнародну нафтогазову конференцію для залучення інвестицій

Нафтогаз ініціює проведення Українського газового інвестиційного конгресу (Ukrainian Gas Investment Congress – UGIC). про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Метою заходу є залучення інвестицій для розвитку нафтогазової галузі України та посилення інтеграції з ЄС у питаннях енергетичної безпеки.

Партнерами заходу виступатимуть Міненерго України та Міндовкілля.

Дата й місце проведення: Київ, з 20 по 22 жовтня 2021 року.

Як ініціатор Українського газового інвестиційного конгресу, Нафтогаз бере участь у створенні платформи для ефективної співпраці, пошуку нових концепцій та рішень, а також спільних дій щодо надійної та безпечної енергії.

Планується, що участь у події візьмуть до 1000 бізнес- та політичних лідерів з усього світу, з доповідями виступатимуть 30 спікерів впродовж трьох днів.

Організатором Українського газового інвестиційного конгресу є міжнародна компанія DMG Events – один з провідних організаторів світових заходів. 

"У період глобального енергетичного переходу до відновлюваних джерел енергетики Нафтогаз зосереджується на видобуванні газу як найбільш екологічно чистого викопного палива. Розвідка та освоєння нових територій Чорного моря разом з нетрадиційними та глибокими родовищами газу є частиною планів Нафтогазу на найближчі роки. Реалізація цих планів вимагає близько 20 мільярдів інвестицій доларів США впродовж наступних 10 років", - наголошується на сайті Нафтогазу.